14 juni 2017 13:40 0 Comments

Wij gaan uitbreiden!

in Algemeen Bezoeken: 3727
De komende weken zullen wij gaan starten met de nieuwbouw naast ons huidige pand aan de stationsstraat 31 te Heythuysen. We hebben er de afgelopen jaren bewust voor gekozen niet uit te breiden naar andere vestigingen, maar in plaats daarvan onze regionale service en onze hoge kwaliteitsnormen te behouden en zelfs te verbeteren. De nieuwbouw is (voorlopig) het fysieke bewijs van deze filosofie.

We gaan van 2.000m2 naar 4.000m2 en zullen dus dubbel zo groot worden, waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn. Een gedeelte van de uitbreiding zal worden gebruikt als nieuwe showroom. Wij willen op deze manier meer ruimte creëren om zodoende de auto’s nog beter te presenteren. Verder zal er in de nieuwe showroom een aparte afleverruimte komen voor verkochte auto’s. Ook komt er een plekje voor de klassieke Toyotamodellen die wij bezitten. Tenslotte zal een gedeelte gebruikt worden als magazijn. In het huidige pand krijgen wij op deze manier extra ruimte om de werkplaats en de schadeafdeling verder uit te breiden. Uiteraard bouwen wij weer milieuvriendelijk en duurzaam. Zo wordt het nieuwe pand, net als het huidige, voorzien van ruim 180 zonnepanelen.


We zullen u de komende tijd van de bouwwerkzaamheden op de hoogte houden via nieuwsberichten op onze website, nieuwsbrief en facebook.

Last Modified: 15 juni 2017 16:43
Deel
  • Twitter
  • Facebook