Toyota toont compacte crossover C-HR Concept 12 oktober 2015 13:42 0 Comments

Toyota toont compacte crossover C-HR Concept

(Huidige Rating 0.0/5 Sterren) Totaal aantal stemmen: 0
in Algemeen Bezoeken: 1422 0 0
De Toyota C-HR Concept die op de foto’s staat afgebeeld, is de opvolger van de C-HR Concept die we eerder onthulde. De definitieve versie wordt begin 2016 op de Autosalon van Genève onthuld.

Extra rijdynamiek

De Toyota C-HR Concept is een hybride crossover. De specificaties van zijn hybride aandrijflijn maken we in een later stadium bekend. Wat we nu al wel kunnen zeggen is dat de C-HR Concept op een gloednieuw platform staat, namelijk het Toyota New Global Architecture (TNGA) platform. Dat biedt legio voordelen zoals een laag zwaartepunt. En autokenners weten wat dat betekent, namelijk extra rijdynamiek!

Inlossing van een belofte

De extra rijdynamiek is de inlossing van de belofte die Toyota president Akio Toyoda eerder geuit heeft, namelijk dat het rijplezier van toekomstige Toyota modellen nadrukkelijk naar voren moet komen. Toyota’s moeten meer dan ooit enthousiasmeren. En dat doet de C-HR Concept beslist!

Prachtig schouwspel van licht

Het design van de oorspronkelijke C-HR Concept is aangescherpt zonder dat het zijn impact verloren heeft. Nog altijd is de crossover een eyecatcher van jewelste. Met scherpe facet-lijnen, een opvallend lage daklijn, grote 21-inch lichtmetalen wielen en zeer onderscheidende achterlichtunits die loskomen van de carrosserie. Het ‘zwevende’ dak is deels transparant wat voor een prachtig schouwspel van licht in het interieur zorgt.
Last Modified: 16 november 2015 19:45
Deel
  • Twitter
  • Facebook