23 april 2016 06:36 0 Comments

Toyota Merk Erkend Schadebedrijf

in Algemeen Bezoeken: 1563
Autoschadeherstel is vakwerk. Verzekeraars zoals Achmea worden zich bewust van het belang van vakkundig schadeherstel. Dit vraagt namelijk om specifieke kennis en wij hebben die kennis in huis! Zo zijn wij door Toyota benoemd als officieel Toyota Merk Erkend Schadebedrijf voor Limburg. Dit is goed nieuws voor Toyota rijders.

Er worden steeds meer actieve en passieve veiligheidssystemen toegepast in Toyota modellen. Zo heeft de nieuwste generatie Prius rondom maar liefst 22 verschillende sensoren. Vanaf 1 April 2016 willen de verzekeringsmaatschappijen daarom ook dat uw Toyota door een Toyota Merk Erkend Schadebedrijf wordt gerepareerd.


Bij ons wordt uw Toyota gegarandeerd hersteld met originele onderdelen conform de richtlijnen. Ook zorgen wij voor de juiste afstelling van sensoren en andere moderne veiligheidssystemen. Uitsluitend herstelde Toyota’s die goedgekeurd zijn door ons krijgen het Toyota Merk Garantiebewijs. Bovendien komt herstel met originele onderdelen de restwaarde van uw Toyota ten goede. Kortom, ook bij schadeherstel zorgen wij ervoor dat uw Toyota een echte Toyota blijft.


Ook vele andere zaken regelen we voor u persoonlijk. Van gratis vervangend vervoer tot en met de totale afhandeling met de verzekering. Wij werken samen met alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland en zorgen voor een snelle en correcte afhandeling van de schade aan uw auto. Door de afhandeling van het totale traject maken wij het voor u gemakkelijk en heeft u er verder geen omkijken naar.

Last Modified: 23 april 2016 12:40
Deel
  • Twitter
  • Facebook