14 juni 2017 13:45 0 Comments

Toyota Gielen gaat voor KERNgezond

in Algemeen Bezoeken: 1888
Toyota Gielen uit Heythuysen wordt partner van KERNgezond. KERNgezond staat voor een gezonde kern met de kracht van plezier. KERNgezond kent drie pijlers: gezond bewegen, gezonde voeding en gezond gedrag met inspiratie van topsporters. Van voetballer Bryan Linssen tot hockeyster Maartje Paumen en van turnster Vera van Pol tot ex-wielrenner Gert Jakobs. Allemaal willen ze via KERNgezond een bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl van onze jeugd en het liefst ook alle andere leeftijdsgroepen. Niet belerend maar inspirerend.

KERNgezond is bijzonder actief in de gemeenten Leudal, Nederweert en Peel en Maas, tevens het voorzieningsgebied van Toyota Gielen. Aron Gielen heeft als ex-topsporter en student vaker projecten voor KERNgezond uitgevoerd en kan als geen ander het belang van een gezonde leefstijl alsmede het belang van samenwerken in de regio onderstrepen.


Door de samenwerking met Toyota Gielen gaat Maurice Graef rijden in de nieuwe Toyota C-HR Hybride. KERNgezond voor hem en het milieu. Weer een stap om de wereld om ons heen een stukje gezonder te maken; het ultieme doel van KERNgezond.


Aron Gielen is in zijn nopjes met de samenwerking met KERNgezond: ”Als Toyota Gielen zijn wij zeer betrokken bij sport en een gezonde leefstijl. Maurice Graef en KERNgezond kunnen we jaarlijks inzetten als inspirator en uithangbord naar onze klanten. We zullen ons bij diverse gelegenheden samen presenteren. We zijn trots dat Maurice Graef in onze milieuvriendelijke Toyota C-HR hybride gaat rijden. "

Last Modified: 15 juni 2017 16:40
Deel
  • Twitter
  • Facebook