27 januari 2017 03:23 0 Comments

Onderhoud ander merk auto

in Algemeen Bezoeken: 1948
Aangezien Toyota de meest innovatieve en vooruitstrevende technieken hanteert zijn wij ook in staat om alle andere merken te onderhouden. Zo kan elke automobilist, Toyota en niet-Toyota rijder, bij ons terecht voor direct service, alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden, reparaties, APK en volledige bandenservice incl. opslag. Al deze werkzaamheden worden in eigen beheer verricht om de klant naar eigen wens comfortabel, zeker en het belangrijkste veilig te laten rijden.

Wat ons uniek maakt ten opzichte van andere autobedrijven is het feit dat wij alle werkzaamheden in eigen beheer verrichten. Zo beschikken wij over alle apparatuur die uw auto nodig kan hebben met betrekking tot onderhoud en reparatie.

Sinds kort is het voor ons ook mogelijk om voor andere merken een pechhulppas uit te geven. Bij ons krijgt u de meest uitgebreide versie van pechhulp, geldig in Nederland (incl. eigen woonplaats) en geheel Europa, vergelijkbaar met de ANWB pechhulppas t.w.v. €146.-. Wij kunnen de pas in combinatie met een onderhoudsbeurt aanbieden voor slechts €49.95.
Last Modified: 27 januari 2017 09:26
Deel
  • Twitter
  • Facebook