14 juni 2017 13:49 0 Comments

Autobedrijf Gielen scoort hoog bij Erkend Duurzaam

(Huidige Rating 0.0/5 Sterren) Totaal aantal stemmen: 0
in Algemeen door Aron Bezoeken: 2247 1 0
Autobedrijf Gielen is een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat autobedrijf Gielen continue in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd. Tijdens de laatste audit scoorde we zelfs 89% op de vele kritische punten waarop we worden beoordeeld.

Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk van het autobedrijf? Op die vraag hebben wij een helder antwoord. "Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld alleen nog maar stille en zuinige banden verkopen en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. We hebben groene stroom, ruim 180 zonnepanelen (en binnenkort nog meer) en gaan zuinig om met energie.”


Ook als werkgever heeft autobedrijf Gielen zijn zaken op orde. Duurzaam betekent in dat opzicht dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Buiten het bedrijf nemen we maatschappelijke verantwoordelijkheid door de sponsoring van veel projecten en activiteiten in de regio.


Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. In onze showroom staan dan ook alle schone en zuinige modellen. "Wij merken dat er steeds meer vraag is naar auto’s met een lage CO2-uitstoot en laag brandstofverbruik. Als geen ander kunnen wij onze klanten informeren over de mogelijkheden van schone mobiliteit. Ook in onze werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen.”


Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het branchebrede duurzaamheidsprogramma van RAI Vereniging, TOYOTA Nederland, BOVAG, FOCWA Schadeherstel en STIBA dat wordt uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit).

Last Modified: 14 juni 2017 19:55
Deel
  • Twitter
  • Facebook

No Comments Yet...

Leave a reply

Name: Required Field.
E-mailadres: Required Field. Not visible
Website:
Captcha Code: Required Field.
Comment: Required Field.