Team Gielen ontvangt de jubileumoorkonde uit handen van van Bertho Eckhardt, voorzitter van BOVAG. 18 juni 2016 03:55 0 Comments

Autobedrijf Gielen 50 jaar lid van BOVAG

in Algemeen Bezoeken: 1587

Autobedrijf Gielen in Heythuysen viert dit jaar een wel heel bijzonder jubileum: het familiebedrijf is maar liefst 50 jaar aangesloten bij BOVAG. Uit handen van algemeen voorzitter Bertho Eckhardt ontvingen Jan, Harry, Monique & Aron Gielen een speciale oorkonde.

 

Autobedrijf Gielen  heeft al meer dan vijf decennia het vertrouwde BOVAG-schild aan de muur, een schild dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. Bertho Eckhardt, bondsvoorzitter van BOVAG. ‘Zekerheid en vertrouwen zijn voor klanten van groot belang, Autobedrijf Gielen biedt dat bij uitstek. En is daarom al 50 jaar aangesloten bij BOVAG. En daar zijn we trots op.’

 

Historie

Autobedrijf Gielen is al 50 jaar onlosmakelijk verbonden met de regio Heythuysen gelegen in Midden-Limburg. Het familiebedrijf, opgestart door Jan en Truus Gielen, heeft ook na al die jaren zijn aantrekkingskracht behouden. Service wordt hier nog steeds met de hoofdletter S geschreven en klanten worden bij binnenkomst nog steeds ontvangen alsof ze zelf deel uitmaken van de familie. Ook staat de koffie er altijd klaar en zijn de oprichters er nog elke dag te vinden, voor een praatje met de klanten of om gewoon nog mee te helpen met klussen in- en rondom het bedrijf.

 

Lid sinds 1966
BOVAG bestaat zelf sinds 6 mei 1930. Veertig garagehouders besloten in het Utrechtse café-restaurant Noord-Brabant besloten zich te verenigen om hun gezamenlijke belangen te behartigen. Die avond werd de Bond van Automobielhandelaren en Garagehouders geboren. In de loop der jaren sloten ook vele andere bedrijven zich aan, zoals fietswinkels, rijscholen, caravanbedrijven, wasstraten, tankstations en verhuurbedrijven. De welbekende BOVAG Garantie voor gebruikte auto’s werd in 1965 ingevoerd. Inmiddels geldt de BOVAG Garantie voor heel veel producten en diensten die BOVAG-leden aanbieden.

Last Modified: 06 juli 2016 11:07
Deel
  • Twitter
  • Facebook