Vroeg of laat krijgt iedere automobilist er mee te maken: schade. Nu kunt u dit natuurlijk laten repareren, maar nóg beter is de schade te laten herstellen. Herstellen wil namelijk zeggen dat de auto weer net zo wordt als hij vóór de schade was. Met onze expertise weten we precies wat er nodig is om uw auto te herstellen. Bij ons werken vakkundige monteurs, schadeherstellers en autospuiters om uw auto weer als nieuw aan u af te leveren. Wij behandelen uw auto alsof het onze eigen auto is en met professionele zorg. U kunt dus rekenen op vakkundig herstel en perfect spuitwerk. Kwaliteit, milieu, veiligheid en een tevreden gevoel staan bij ons voorop.

Ook vele andere zaken regelen we voor u persoonlijk. Van vervangend vervoer tot en met de totale afhandeling met de verzekering. Wij werken samen met alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland en zorgen voor een snelle en correcte afhandeling van de schade aan uw auto. Door de afhandeling van het totale traject maken wij het voor u gemakkelijk en heeft u er verder geen omkijken naar.

Wij werken altijd voor dezelfde voorwaarden, laat u dus niet sturen door uw verzekering maar neem eerst contact op met ons. Bij autoschadeherstel Gielen heeft u namelijk dezelfde voordelen en ook geen eigen risico mocht u die elders ook niet hebben.

Onze voordelen op een rij:
- Focwa en Toyota gecertificeerd schadeherstel bedrijf
- Wij regelen het gehele schadeherstelproces incl. de contacten met de verzekering
- Gratis vervangend vervoer tijdens de gehele afhandeling
- Alles onder één dak geregeld en hersteld
- Bemiddeling bij total loss voor een optimale restwaarde
- Vier jaar garantie op schadeherstel
- Wij maken gebruik van originele onderdelen met fabrieksgarantie
- 24/7 uur bereikbaar (0475-498700) 

Waar kunt u bij ons voor terecht:
- Ruitreparatie (sterreparatie)
- Ruitvervanging
- Uitdeuken zonder spuiten (restylen)
- Al het spuitwerk (ook niet auto gerelateerd)
- Spotrepair (klein deel herstellen)
- Interieur schadeherstel (bekleding en dashboard)
- Compleet schadeherstel
- Bemiddeling bij Total loss

Schade en nu?
Rij zonder afspraak langs bij autobedrijf Gielen.
Wij taxeren de schade en laten zien welke herstelwerkzaamheden zouden moeten worden uitgevoerd en maken hiervoor een vrijblijvende offerte.

Verzekering of zelf betalen?
Wij helpen u ook graag om de keuze te maken tussen claimen of zelf betalen. Vaak staat een schadebedrag niet in verhouding tot de premie welke u gaat betalen na het claimen. U betaalt het schadebedrag dan soms alsnog door een hogere premie. Wij adviseren u wat te doen: zelf betalen of toch maar claimen.

Betaalt uw verzekering?
Dan calculeren wij uw schade volgens de door verzekeringsmaatschappijen gestelde richtlijnen.

Zelf betalen?
Wij calculeren in overleg met u om een optimaal resultaat te krijgen voor ieder budget. Onze medewerker laat u de verschillende herstelmogelijkheden zien met de bijbehorende scherpe tarieven.

Bij autoschadeherstel Gielen wordt uw auto met zorg behandeld en hersteld zodat u de auto weer met een zeer tevreden gevoel op kunt komen halen!

Openingstijden Verkoop, werkplaats, magazijn en schadeherstel:

Maandag t/m Vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur, Zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur