Jan Gielen plaatst 180 zonnepanelen op het dak

 

Wij ondernemen milieubewust
Toyota is zich erg bewust van het belang van duurzaam ondernemen. Zo word er bij de productie van Toyota’s gebruik gemaakt van veel natuurproducten, hebben de fabrieken zonnepanelen en zijn de auto’s van Toyota inmiddels al voor maar liefst 95% recyclebaar. Autofabrikanten worden afgerekend op de totale gemiddelde CO2 uitstoot van de totale productie. Dit is bij Toyota het laagst ter wereld en ligt op het moment rond de 120 CO2 gemiddeld en dit word elk jaar naar beneden bijgesteld. Maar niet alleen Toyota is met de hybride en waterstof technologie bezig met duurzaam ondernemen. Ook autobedrijf Gielen hecht veel waarde aan het milieu. Zo zijn wij constant bezig met duurzaam ondernemen.

 

Tijdens de bouw van het pand is er al nagedacht over hoe er energie bespaard kan worden. Zo is er destijds gekozen voor de juiste hoogte van het gebouw, veel gebruik gemaakt van (gebruikt) glas en energiezuinige verlichting. Ook gaan we dagelijks op een milieuvriendelijke manier te werk. Zo worden auto’s al 20 jaar lang op waterbasisslak gespoten, drogen we de lak met behulp van de luchtcirculatie en hebben we een spuitcabine met koolstoffilters. Verder bestaat ons eigen wagenpark alleen maar uit hybride en zeer schone auto’s. Ook het personeel van autobedrijf Gielen is bewust bezig met een schoon milieu want ze rijden bijna allemaal een hybride auto!

In 2012 heeft duurzaam ondernemen bij Gielen een hoogtepunt bereikt na het plaatsen van 180 zonnepanelen. Tegenwoordig is een groot deel van de energie die we dagelijks verbruiken afkomstig van onze zonnepanelen!Openingstijden Verkoop, werkplaats, magazijn en schadeherstel:

Maandag t/m Vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur, Zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur